Eurojackpot 20 senttiä halvemmalla!

Suomi on tunnetusti lottohullua kansaa. Nyt meillä on mahdollisuus päästä mukaan jahtaamaan maailman suurimpia lottopotteja – ja vieläpä perinteisiä lottoja halvemmalla rivihinnalla.

Eurojackpot on 17 Euroopan maan yhteinen rahapeli, jonka viikoittaiset jättipotit kasvavat kymmeniin miljooniin euroihin. Eurojackpotin historian suurin potti on ollut lokakuussa 2016 Tšekkiin mennyt 90 miljoonan voittosumma. Suomalaisten maine lottokansana on ”eurojaskan” myötä vain vahvistunut, sillä Suomeen on saatu jo monta uutta onnekasta miljonääriä.

Jatkossa Eurojackpotin jättipottien jahtaaminen on entistä helpompaa – ja halvempaa – sillä peliyhtiö Unibet on tuonut maailman suurimmat lottopotit asiakkaidensa ulottuville. Erityisen kiinnostavan Unibetin Eurojackpotista tekee se, että rivin hinta on vain 1,80 euroa, eli 20 senttiä halvempi kuin perinteisen 2 euron Eurojackpot-rivin. Jos siis pelaa esimerkiksi 10 riviä Eurojackpotia vuoden jokaisella viikolla, säästää laskujemme mukaan 104 euroa vuodessa!

Pelimuotona Unibetilla toimii lottojen tulosveikkaus, eli valitsemalla tuttuun tapaan onnennumerosi, veikkaat lottoarvonnan oikeaa tulosta. Jos veikkauksesi osuu kohdilleen, voitat saman summan kuin varsinaiset potit voittanut pelaaja. Voitat siis pienistä voitoista aina isoihin jättipotteihin asti täsmälleen samat summat, jotka olisit voinut voittaa, jos olisit lyönyt perinteisen lottorivin netissä tai kioskilla.

Eurojackpotin lisäksi Unibet tarjoaa yli 20 muutakin kansainvälistä lottoa suomalaisten ulottuville. Pääset siis mukaan jännittämään lottoarvontojen tuloksia ympäri maailmaa yhdessä ja samassa paikassa. Esimerkiksi Espanjan massiivisen El Gordo -jouluarvonnan jättipotti on peräti 2,3 miljardia euroa. Summa tosin jaetaan usean voittajan kesken. Vielä kauempaa maailmalta tulevat muun muassa yhdysvaltalaiset Powerball ja Megamillions, joissa yksittäisen lottoajan voittamat potit nousevat aina satoihin miljooniin asti.

Moni suomalainen on jo voittanut paljon, ja sinä voi olla seuraava onnekas.